مدیر عامل ادعای امضای جعل چک نسبت به من کرده است در صورتی که این حساب مسدود شده بوده شکایت وی نتیجه ای دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #46857769

با عرض سلام و خسته نباشید من در شرکتی در حدود ۸ سال به عنوان رئیس امور مالی و اداری مشغول به کار بوده ام . الان ۲ سال هست که شرکت تعطیل شده است و من برای گرفتم حق و حقوق خود به اداره کار شکایت کرده ام . مدیر عامل بعد از این که متوجه شکایت من به اداره کار شده است برای اینجانب اظهار نامه فرستاده مبنی بر اینکه اینجانب امضای جعل برای چک نموده ام و مبلغ ۲.۸۰۰.۰۰۰ ریال از حساب بانکی برداشته ام . در صورتی که من خودم ۲ سال پیش این حساب را به گفته خودشان مسدود کرده ام . و مبلغ ۲.۸۰۰.۰۰۰ ریال را به خودشان نقدی داده ام . آیا ادعای ایشان وارد میباشد یا خیر؟

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعا محکمه پسند نبوده و هر کس مدعی امری باشد باید آن را اثبات نماید البته شما نیز باید در مقام دفاع اثبات نمایید که مرتکب جعل نشده اید که در صورت نیاز نسبت به این امر کارشناسی انجام می شود و از طرفی در خصوص پرداخت نقدی وجه به ایشان نیز باید ادله محکمه پسند ارائه نمایید.