کاهش سن شناسنامه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۶۱۷ #46850924

من ۳۰ سال دارم و برای استخدامی مشکل دارم و میخاهم سنم را بین ۵ تا ۷ سال کاهش دهم و هیچگونه مدرکی ندارم.
ایا امکان پذیر هست یا خیر؟
لطفا راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به آنکه مشخصات سجلی افراد جامعه با نظم عمومی در ارتباط است و آثار حقوقی دارد خیر بدون ارائه دلیل امکان پذیر نمی باشد.

اگر مدرکی ندارید کم کردن سن مقدور نمی باشد

خیر بدون مدرک امکانش نیست

بنام خدا،اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد.

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد.

سلام و درود.

مطابق رای وحدت رویه ۵۹۹ مورخ ۱۳/۴/۱۳۷۴ هیئت عمومی دیوان عالی کشور، برای کاهش سن به میزان کمتر از ۵ سال باید به دادگاه حقوقی محل سکونتان مراجعه نمایید.

درخواست از دادگاه نمیتواند با عنوان کاهش سن باشد. بلکه شما باید علیه اداره ثبت احوال دعوی طرح نمایید و اثبات نماید اطلاعات شناسنامه نادرست ثبت شده است و مامور ثبت احوال در درج تاریخ تولد اشتباه کرده یا اصلا شناسنامه توسط والدین در تاریخ اشتباهی اخذ شده است.

متقاضی کاهش سن به میزان کمتر از ۵ سال باید دادخواست خود را به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحویل دهد.
شما باید ادله ای محکمه پسند و قاطع همچون: -شهادت شهود، -استشهاد محلی، - نظر پزشکی قانونی و ... ارائه دهید

پیشنهاد می شود در این باره حتما با یک کارشناس حقوقی یا وکیل مشورت و همفکری نمایید.

موفق و سربلند و پیروز باشید.

این امر نیاز به بررسی مدارک شما دارد و شرایط خاصی دارد .