آیا اخراج از کار به دلیل مشکلات خانوادکی کارگر و کارفرما امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۲۲ #46832

با سلام.بنده در شرکت برادر خانمم مشغول به کار بودم.با قرار داد سه ماهه.برادر خانمم مدیر عامل شرکت می باشد.قرار داد بنده پایان اسفند ماه پایان نیافت.در بهمن ماه به دلیل مشکل با خانومم از شرکت استعفا کتبی دادم و مدیر عامل موافقت کرد اما شروع به تسویه نکردم زیرا در عرض یک هفته مشکل خانوادگی بر طرف شد و بنده دوباره نامه به مدیر عامل نوشتم و همکاری خود با شرکت را اعلام کردم.
بعد از عید دوباره سر مشکلات خانوادگی با خانومم که به وجود آمد ،خانومم مهریه را اجرا گذاشت و برادر ایشان مانع ورود من به شرکت شدن و اعلام کردن هر چه سریعتر با شرکت تسویه کنم،بنده به اداره کار مراجعه کردم و دادخواست دادم.
سوالی که مطرح است این است که چقدر برگ برنده به نفع بنده است ؟
این در صورتی است که مدیر عامل قضیه کار با زندگی شخصی رو بهم ارتباط داده است و نباید چنین کاری میکردن

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه صلاحیت کار شما در اداره کار تائید شود میتوانید برای بازگشت به کار اقدام نمائید و بعد از اخراج باید حداکثر تا یک ماه برای شکایت اقدام نمائید.

موید باشید