مزاحمت داماد رو چطور پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۰ #46819740

داماد خانواده همسرم به خانواده همسرم مزاحمت وهتاکی میکند چندبار به ۱۱۰ زنگ زدیم وشکایت کردیم دست بردار نیست

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید.

سلام وقت بخیر
از طریق ثبت شکایت در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به شکایت بفرمائید

خانواده همسر می توانند بابت مزاحمت و توهین و فحاشی و اگر تهدیدی و افترایی هم صورت گرفته با عناوین تهدید و افترا نیز با ادله اثباتی مثل شهادت شهود یا اماراتی مثل فیلم و..شکایت خود را ثبت کنند.

تحت عنوان افترا و مزاحمت می بایست شکایت طرح شود

با سلام ، می بایست شکایت را تا حصول رای قطعی پیگیری نمایند که نیازمند ادله لازم می باشد .

سلام
باید ادله کافی اقدام به اقامه دعوا مبنی بر تهدید توهین و هتک حیثیت علیه ایشان نمایید