بنده در جلسه شرکت کردم و مال او را معرفی نمودم بعد از دو روز رای صادر شده، آیا جلسه رسیدگی اصلی بود یا جلسه اعسار؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #46799465

باسلام شخصی از بنده بابت چک شکایت کرده ولی اعسار هزینه دادرسی زد، بنده در جلسه شرکت کردم و مال او را معرفی نمودم بعد از دو روز رای صادر شده ولی هنوز با ثنا ارسال نشده، درضمن از دفتر دار شعبه پرسیدم گفت جلسه اعساره درصورتی پذیرفته بشه متعاقبا جلسه رسیدگی اعلام میشه، ایا جلسه رسیدگی اصلی بود یا جلسه اعسار با تشکر از شما

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعسار از هزینه دادرسی داده باشند جلسه اول تشکیل شده جلسه اعسار از پرداخت هزینه دادرسی میباشد

جلسه شما مربوط به اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بوده است

باسلام، جلسه تشکیلرشده فقط جلسه اعسار بود، در صورت تعیین تکیلف بابت اعسار، جلسه رسیدگی ماهوی (جلسه اصلی) تعیین وقت شده و تشکیل میشود

سلام جلسه شما اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بوده است و در صورت پذیرفته شدن اعسار از هزینه دادرسی ،جلسه اعسار از پرداخت محکوم به تشکیل می شود