آیا همین فاکتور و امانت نامه و تعهد پرداخت بدهی و سفته به همراه فیش حقوقی مدارک خوبی هستند برای رسیدن به پولم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۵ #46799005

سلام من فروش کالا بصورت اقساطی انجام میدم خواستم بدونم با فیش حقوقی و سفته اگر شخص اقساط رو پرداخت نکنه چقدر زمان میبره که حقوق بدهکار رو مسدود کنند و اگر بخوام قانونی تر بشه آیا همین فاکتور و امانت نامه و تعهد پرداخت بدهی و سفته به همراه فیش حقوقی مدارک خوبی هستند برای رسیدن به پولم ممنون میشم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مدارک مطروحه قابل استناد هستند زمان دادرسی و حصول نتیجه ب عوامل متعددی بستگی دارد قابل پیش بینی نیست

سلام زمان قابل پیش بینی نیست

وقت بخیر مدت زمان غیر قابل پیش بینی می باشد.

بااحترام.درصورت لزوم مدارک کافی برای اقدام قانونی دارید ولی زمان قابل پیش بینی نیست

با سلام احترام وقت بخیر ؛زمان مشخصی برای آن نمیتوان تعیین نمود،بهتر است در فاکتور ها قید شود تا تسویه حساب نهایی کالا نزد خریدار امانت است تا بتوانید از طریق کیفری اقدام نموده ،هم هزینه ی دادرسی کمتری دارد و نتیجه ی بهتری حاصل خواهد شد. اینها شرایطی دارد که باید به اقتضا بررسی گردد.

در خصوص مطالبات حقوقی نمی توان زمان مشخصی رو تعیین نمود به عوامل مختلفی بستگی دارد

سلام. زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد....