گرفتن طلب از کسی که به حسابش واریز نموده ام؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۱ #46784952

با سلام، من سه سال پیش به یک خانمی در طی ۷ ماه به عنوان قرض برای خرید خانه به مبلغ حدودا ۱۰۰ میلیون تومان پول دادم و پرینت حساب هم دارم که به حساب ایشان واریز نموده ام، وقتی بعد از یک سال پولم را مطالبه کردم ایشان مرا تهدید نمود( که اگر برای گرفتن پول اقدام قانونی کنی، میگویم من زن صیغه ای تو بودم و آبروی تو را میبرم!) آیا می توانم شکایت کنم و پولم را پس بگیرم؟ به نتیجه میرسم؟ می تواند با این ترفند پولم را پس ندهد و آبروی مرا هم ببرد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارائه فیشهای واریز یا پرینت حساب مبدا که مشخصات مقصد وجه در آن مشخص باشد اقدام به ارائه دادخواست الزام به پرداخت وجه بطرفیت آن خانم نمایید ضمنا اگر ایشان ادعایی در مورد مزبور داشته باشد باید اولا اقدام بطرح دعوی نماید ثانیا درصورت اثبات هم ربطی به طلب شما ندارد مگر ادله و مستنداتی داشته باشد که مبالغ پرداختی شما بابت مهریه زمان عقد موقت یا صیغه بوده است.

با سلام
میتوانید با استناد به فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید
ادعای ایشان نیز ارتباطی به رای صادره حقوقی در خصوص مطالبه وجه ندارد.

با سلام
اولا شما میتوانید اقدام قانونی برای مطالبه وجه با تاخیر تادیه ان با استناد به فیش واریزی اقدام نمایید
دوما حتی در صورت ادعای خان برای صیغه ای بودن با شما ، دلیلی بر عدم استرداد وجه نخواهد بود

با سلام. به هیچ عنوان به تهدیدات ایشان توجه نکنید و به طرفیت ایشان دادخواست حقوقی مطالبه وجه تقدیم دادگاه کنید.

بله ..از طریق حقوقی میتوانید اقدام کنید به شرطی که بتوانید ثابت کنید