آیا از این طریق میتوانم درخواست رد شهادتشان را بدهم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۴ #46772623

با سلام
دو نفر علیه بنده شهادت دادند از انجایی که هر دو نفرشان با بنده پرونده کیفری دارند

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله استناد به خصومت شخصی و ‌پرونده های کیفری مابینتان میتواند از موارد جرح شاهد محسوب گردد .

باسلام بله میتوانید شهود را جرح نمایید ممکن از دلایل رد شهادت ایشان باشد.

سلام در زمان دادگاه و شماره پرونده را به قاضی اعمال نمایید لذا جرح شهود نمایید موفق باشید

سلام دوست عزیز
بله اگر واقعا علیه شما پرونده کیفری دارند پس شما هم تقاضای جرح شاهد را ازمحکمه بخواهید تا شهادت آنها مسموع نباشد

درود
بله به علت خصومت شخصی شهادت ایشان طبق قانون صحیح نیست.

به پرونده هایی که با آن ها دارید استناد کنید و درخواست جرح شهود را دهید

سلام قبل از ادای شهادت به استناد خصومت شخصی جرح وارد کنید