مدت زمان به سر انجام رسیدن طلاق یک طرفه چند روز است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۳۳ #46767039

سلام روز بخیر
اگر طلاق از طرف زوج باشه و تمامی حق و حقوق زن را پرداخت کرده باشه شایان ذکر است زوجه نیز ترک منزل کرده و چند روز اخیر درخواست طلاق رو ثبت کردن با توجه به نزدیک شدن به پایان سال جاری
حدودا رسیدگی به پرونده و دادخواست چقد زمان میبره تا جلسات مشاوره شروع بشه و حکم قطعی صادر بشه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان صدور طلاق بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد اما اگر توافقات حاصل شود و دیون مالی زن پرداخت و اسقاط گردد حدودا دوماه طول می کشه

دقیقا نمی توان زمان دقیقی را اعلام کرد چون غیر از اینکه حق طلاق با مرد می باشد و می تواند بعد از پرداخت حقوق مالی زوجه و دریافت گواهی عدم سازش از دادگاه طلاق را ثبت نماید بسته به این می باشد که بعد از صدور حکم دادگاه بدوی زوجه اقدام دیگری ننماید چون اگر بخواهد هم از فرصت اعتراض تجدید نظر خواهی و هم از فرصت فرجام خواهی خویش استفاده نماید مسلما زمان بیشتری تا اعلام حکم قطعی باید طی گردد ولی شما اگر هنگام پرداخت حقوق مالی ایشان گواهی مبنی برا اسقاط حق تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی نسبت به خودشان را از ایشان می گرفتید زمینه اقدامات بعدی را از ایشان سلب می نمودید