کارفرما از پیش خودش سه ماه به قرارداد بنده اضافه کرده تا ثابت کنه که من خودم نرفتم سرکار، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #46748235

کار فرما بخاطر اینکه بگه من خودم سر کار نیومدم تا بیمه بیکاری به من تعلق نگیره سر بنده رو کلاه گذاشته اداره کار هم رفتم رسیدگی نمیکنن میخواستم ببینم از چه راهی وارد بشم مرجع بالاتر از اداره کار هم وجود داره شکایت خود را مطرح کنم.ادله خوب و حتی مستندم دارم. آخر اسفند همه پرسنل رو فرستاده بیمه بیکاری کرونا ولی از تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۱۳ در صورتی که تا آخر سال من کار کردم. و منو اخراج کرده ولی نامه ایی شبیه نامهای بقیه از بابت کرونا به بنده داده من هم نامه رو نخوندم کسی دیگه منو ثبت نام کرده بعد همه رو از ۹ فروردین آورده سر کار منم رفتم که برم گفت من نیرو نمیخوام بحث و از این حرفا اخراجم کرد منم گفتم شکایت میکنم وقتی فهمید شکایت کردم بعد از یک هفته پیام داده رو گوشی من که فردا بیا اگه نیایی اخراجی منم نوشتم جوابش که شما قبلا اعلام کردید منم اومدم ولی اخراجم کردید. منم کرمان نبودم نتونستم برم. فیلم رفتن سر کار کارگرا رو دارم عکسهایی که گذاشتن که کارگاه تعطیله دارم. و شاهد از داخل کارگاه دارم که حضوری پیشش بودم خواهش بازگشت بکار داشتم اما قبول نکرده تازه امروز فهمیدم کارفرما از پیش خودش سه ماه به قرارداد بنده اضافه کرده تا ۱۳۹۹/۳/۳۱ ثابت کنه که من خودم نرفتم سرکار اگه اینجوری باشه الان بنده که نرفتم حتما دارم غیبت میخورم آیا میتونم کاری بکنم یا خیر برم نهاد بالاتر تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر شهودی بر این امر دارید که کارفرما در حضور آنان عذر شما را خواسته و با تنظیم استشهادیه و ارایه آن به اداره کار از خود دفاع نمایید