از ما به علت ضرب و جرح شکایت شده و شاهد هم دارد،چکارباید بکنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۲ #46747894

سلام

ما به کسی چهار سال پیش ۲ میلیون قرض داده بودیم و نمیداد بعد چهار سال با مادرم و شوهر خواهرم رفتیم مغازه و باز پول نداد و گفت مدرک داری به من پول دادی و نمیدم، شوهر خواهر من با سر به صورت طرف زد و خیلی کوچک پیشانی خون اومد رفته شکایت کرده که ما شیشه مغازه شکوندیم کفش ازش برداشتیم و دوستانش توی پاساژ براش امضا کردن.

میخواستم بدونم من چکار میتونم بکنم و دادگاه جوابش چیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

اولا اصل عمل مجرمانه و ضرب و جرح محرز است
و ایشون شاهد هم داشته اند و شکایت هم کرده اند
بهترین کار این است که رضایت ایشان را بگیرید

زیرا نهایت اینکه پرونده شما حقوقی است و دو ملیون را هم اگر اثبات کنید که قرض داده اید تنها به دریافت دو ملیون حکم به نفع شما صادر می شو د اما باز پرونده کیفری شما باز است و باید پاسخگو باشید

شاکی بایستی ادعایش را اثبات نماید و شما میتوانید انکار نمایید .

تعقیب شخصی مطالبه با مراجعه و مضروب نمودن بدهکار در پاساژ در برابر شهود و کسبه موجه نبوده است. بدیهی است با توجه به وجود دوربین در مغازه و پاساژ و شهادت شهود و گواهی پزشکی قانونی واقعیات قابل انکار نیست. لذا توصیه میشود به فکر کسب رضایت و عذرخواهی از شاکی باشید.

با سلام
صرف امضا کافی نیست وبایددردادگاه شهادت دهندوشمامیتوانیدشهود را جرح نمایید
ازطرفی هم طبق گفته شما شوهرخواهرتان وی را ضرب وجرح نموده پس بهتره رضایت شاکی را اخذنمایید

در خصوص جرایم اینترنتی رویه ی معمول خارج نویسی و پرینت پیام ها از طریق در اختیار پلیس فتا گذاشتن گوشی تلفن همراه است. دادگاه بر اساس مجموع دلایل و قراین از جمله اسکرین شات اقدام به صدور رای می کند.

در خصوص ضرب و جرح عمدی، رویه معمول انشا حکم بر اساس گواهی پزشکی قانونی است، در غیر از موارد نقص عضو و شکستگی و به عبارتی در مواردی که جرح ایحاد شده نسبتا خفیف باشد، فقط دیه تعلق می گیرد.