آیا میتونم ایران اقدام کنم و اینکه با طرح شکایت کلاه برداری؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۴۶ #46731754

با سلام.بنده خارج از کشور مبلغی پول رو به یکی از آشناهام دادم تا یه واحد خونه بسازه و تحویلم بده،با وجود نوشتن قراردادی قانونی،چون همه حرفاش و وعده هاش دروغ بود به مشکل خوردیم و کار کنسل شد،حالا بعد از چند سال نمیتونم پولمو ازش بگیرم..(حالا هر دو ساکن ایران هستیم)

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهار نظر نیاز به بررسی مدارک است

بستگی به مفاد قرارداد دارد و اظهار نظر نیاز به بررسی مدارک است

سلام وقت بخیر
این امر بستگی به متن قرارداد دارد.

با درود به مفاد قرارداد بستگی دارد

با سلام باید بیشتر بررسی گردد تا بتوان اظهار نظر نمود

درود
بسته به مفاد قرارداد امکان اقدام وجود دارد

بادرودوسلام اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات می باشد.