میخواستم وکالت را باطل کنم چه راهی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۸ #46702391

با سلام
برای طلاق توافقی در دفتراسناد رسمی وکالت طلاق بلاعزل به زوجه دادم ولی در وکالت ننوشتیم بابت وکالت توافقی.در ضمن همان روز کلیه حقوق مالی زوجه را پرداخت کردم و ازش اقرار نامه دارم که دریافت کرده و دیگر حق هیچ اعتراضی ندارد.
حالا نمیخوام زوجه را طلاق بدم.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام چنانچه وکالت بلاعزل باشد قابل ابطال نیست

سلام وکالت بلاعزل قابل ابطال نمی باشد اما اگر در متن وکالتنامه ضم وکیل ساقط نشده باشد می توانید اقدام کنید
.

اگر ضم وکیل ساقط نشده است نسبت به آن اقدام نمایید

با سلام،اگر وکالت طلاق بلاعزل و با حق توکیل به غیر باشد ایشان‌ میتوانند با تعیین وکیل از جانب شما برای طلاق اقدام کنند...

باسلام. چون وکالت در طلاق باقید «بلاعزل»درج شده است ،قابل ابطال نمی باشد و همسر شما می تواند درخواست طلاق دهد‌. درمورد حقوق مالی ایشان، چون مدرک دال بر پرداخت دارید دیگر نمی توانند مطالبه نمایند.

با سلام
اصولا وکالتنامه های بلاعزل قابل ابطال نیستند مگر در موارد استثنایی، که در این مورد با توجه به وکالت بلاعزلی که به همسرتان دادید ایشان در هر زمانی میتواند خودش را مطلقه نماید.

با سلام
اگر همسرتان وکالت بلاعزل دارد،قابل ابطال نمیباشد.و اگر حق و حقوق زوجه را پرداخت نموده اید.ایشان دیگر نمیتواند ادعا کند.