چطور میتونم ازش طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۰۷ #46687213

سلام در دوران عقد هستم طلاق میخوام شوهرم قصدش طلاقه اما اقدامی نکرده نفقه میده اما حتی جواب تلفنمم نمیده چطور میتونم ازش طلاق بگیرم برای اثبات سو رفتارش چیکار کنم؟ ما یکبار آن هم با فریب او رابطه جنسی داشتیم اما بکارتم سالمه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر

در ما نحن فیه کمی اثبات عسر و حرج دشوا می باشد.

لذا پیشنهاد می گردد با استفاده از حق حبس خود ایشان را مجبور به واکنش و تعین تکلیف با خود نمایید

سلام
باید طبق عسر و حرج درخواست طلاق بدید

با سلام. اثبات عسر و حرج زن بنا به دلایل و مستندات مختلفی قابل انجام می باشد.به فرض مثال اعتیاد، عدم پرداخت نفقه و.... در واقع شما باید مستندات کافی مبنی بر سوءرفتار ایشان به دادگاه ارائه دهید.

دلایلی دال برطلاق ( سوء رفتار زوج ) ذکر نکردید .‌همچنین مدت عقد ازدواج را اعلام نکردید .‌

طلاق به درخواست زوجه نیازمند دلیل مبنی بر عسر و حرج است و جواب ندادن تلفن از لحاظ عرفی سو رفتار نمیباشد و اثبات آن سخت است مگر اینکه به بلاتکلیف رها کردن شما استناد کنید تا دادگاه از ایشان توضیح بخواهد
در صورت عدم وقوع نزدیکی نیز نصف مهر به شما تعلق خواهد گرفت
بهتر است در این مورد به توافق برسید