ایشان با این سرقتی که از بنده کرد من را یک ورشکسته کرد ایا میتوانم کاری بکنم که اداره کار به نفع دزد فروشگاه بنده حکم ندهد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۳ #46684268

باسلام شاگرد بنده از من ۹۰ میلیون سرقت کرد که بعد از چند سال توانستم قسمتی از وجه سرقتیم را از طریق قانون بگیرم و وی اداره کار ا بنده شکایت کرده بابت حقوق و سنوات و .... ممنونم از راهنماییتان

مشاوره حقوقی سرقت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام این دوپرونده به هم مرتبط نمی باشند.

موضوع سرقت و شکایت در اداره کار دو موضوع جدای از هم هستند و ارتباطی به یکدیگر ندارند

این دو پرونده ارتباطی باهم ندارند ایشان می تواند حقوق خود را مطالبه نماید

درود بر شما
شکایت کارگر شما مربوط به مطالبه حقوق استخدامی ایشان و مستند به مقررات قانون کار است درنتیجه ارتباطی به شکایت شما در دادگاه کیفری بابت سرقت ندارد و هریک جداگانه رسیدگی می شود.

درود
این دو شکایت از هم مجزا بوده و در هر پرونده بر اساس ادله ارائه شده در ان رسیدگی و صدور حکم می گردد .

درود
این دو پرونده ارتباطی به هم ندارند.

سلام
اگر ایشان برای شما کار می کرده طبعا به عنوان کارگر از حق و حقوقی برخوردار است و می تواند آن را مطالبه کند.