چگونه انحلال شرکت را اطلاع دهم و رفع مسدودی حساب نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۶ #46679664

با سلام
بنده سال ۹۱ یه شرکت با مسئولیت محدود ثبت نمودم و خودم مدیر عامل شرکت بودم، یکسال با شرکت ذکر شده فعالیت داشتم تا اواخر سال ۹۲ که ورشکست شدیم و از عدم آگاهیم عدم فعالیت و انحلال شرکت را اعلام نکردم
متاسفانه امروز حساب بنده مسدود شده و علت را جویا شدم، گفتن اداره دارایی مسدود کرده، بابت بدهی مالیاتی
۱_بدهی مالیاتی رو میشه بخشودگی گرفت؟
(چون بنده به عنوان کارگر در یک شرکت مشغول به کار هستم و حقوق زیر ۲میلیون دریافت میکنم)
۲_عدم فعالیت و انحلال شرکت را چطوری میتونم انجام بدم؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
شما ابتدا باید ورشکستگی خود را به دادگاه اثبات کنید بعد از محرز شدن ورشکستگی، معاف از مالیات میشوید.

در صورت که بتوانید ورشکستگی را اثبات کنید از مالیات معاف خواهید شد

سلام
غالبا شرکت های ثبت شده در ایران ۱سهامی خاص و ۲با مسئولیت محدود به ثبت می رسند.
انحلال شرکت به دو صورت انجام می شود:اختیاری۲اجباری
اعلان انحلال شرکت و انتخاب مدیر تصفیه توسط مجمع، طی تنظیم صورت جلسه رسمی اعلام شده و به اداره ثبت شرکت ها ارسال می شود و سپس در روزنامه رسمی آگهی شده و منتشر می شود تا تمام افراد ذی صلاح از منحل شدن شرکت مطلع شوند.
مدارک مورد نیاز برای انحلال شرکت های تجاری
-چنانچه مدیر تصفیه فردی به جز شرکای شرکت باشد باید کپی مدارک شناسایی وی ارائه شود.
-ارائه اصل صورت جلسه که با محوریت موضوع انحلال برگزار شده و به تایید تمام شرکاء و مدیر تصفیه شرکت رسیده است.
-ارائه آخرین روزنامه رسمی که آگهی های شرکت در آن منتشر شده است.

از طریق دادگاه اعلام توقف وبعد حکم ورشکستگی