حذف نام همسر از شناسنامه چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۰ #46664691

سلام
من به تازگی از همسرم جدا شدم و میخوام ازدواج مجدد کنم خواستگارم از ازدواج ناموفقم با خبر است ولی تمایل نداره که اسم همسر سابقم تو شناسنامم باشه ولی خانواده ای خواستگارم نمیدونن که من ازدواج ناموفق داشتم و باکره هم نیستم.
میخواستم بدونم امکانش هست اسم‌ همسر سابقم از شناسنامم پاک بشه؟
با این وجود که خواستگارم هم‌ میدونه هم این موضوع قبول کرده.

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول باید ازدواج کنید و بعد برای حذف اقدام کنید

سلام با ثبت ازدواج مجددحذف می گردد

سلام و عرض ادب
باتوجه به اینکه باکره نیستید، صرفا پس از ثبت ازدواج دوم می‌توانید برای حذف نام همسر سابق از شناسنامه اقدام کنید.

سلام
پس از ثبت نکاح می توانید نسبت به تقاضای حذف نام همسر سابق اقدام نمایید

با سلام ووقت بخیر
درصورت ازدواج مجدد و جاری شدن صیغه عقد باید از دفترخونه گواهی بگیرید برای ثبت احوال که ازدواج قبلی حذف شود و ازدواج فعلی درج شود.