پر کردن چک سفید به مبلغ غیر واقعی حدود ۵۰۰ میلیون و دادخواست مطالبه چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۳ #46661264

هیچ قرارداد یا رسیدی مبنی بر امانتی بودن چک وجود ندارد و در چک نیز قید نشده ولی طرف قبلا به من بدهکار بوده ولی مبلغ مشخص نیست.

در اصل قصد سوء استفاده دارم

میخواستم بدونم طرفم چطور میتونه از من شکایت کنه و چه طور میتونه اثبات کنه.

لطفا با توجه به شرایط دادگاه های ما مشاوره بدید نه کتاب قانون ممنون.

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دارنده چک حق تکمیل چک را دارد

بادرودوسلام قاعده برآن می باشد که دارنده چک حق تکمیل نمودن را دارد.

سلام
با توجه به تصریح شما به سو استفاده ، پاسخگویی به چنین سوالی نیز غیر اخلاقی است

سلام
شما مختارید مبلغ چک را درج نمایید و صادر کننده باید در صورت غیر واقعی بودن اثبات کند ولکن بستگی به وجدان شما دارد .

سلام دارنده اختیار تکمیل چک را دارد
اما اخلاقا تا حد امکان از چنین امری امتناع کنید

اصل بر این است که دارنده چک اختیار تکمیل آن را دارد .

با درود..
اصـولا در اینخصوص اصل بر این است که صادر کننده چک اختیار درج و تکمیل میزان و مبلغ بر روی چک را به دارنده چک اعطا نموده و در رویه های جاری دادگاهها نیز.اصل بر این است که دارنده چک اختیار تکمیل آن را دارد، مگـر اینـکه صادر کننده خلاف آن را اثبات نماید..