آیا میتوان علیه شخص مدعی شکایت اعاده حیثیت کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۱۴ #46661001

با سلام و عرض خسته نباشید، اگه یک نفر به ناحق ادعا کند که فلان شخص از یک مجموعه دلتی دزدی کرده، ولی بعدا با بررسی فیلم دوربین مدار بسته خلاف ایندادعا ثابت شود و مدعی هیچ دلیل دیگری نداشته باشد، و بواسطه این ادعا باعث شود در خانواده شخصی مدعی علیه اختلاف و دعوا ایجاد شود و اعضای آن خانواده دچار مشکلات خانوادگی شوند و آبروی شخص در محل زندگی از بین برود،
توجه به اینکه شخص مدعی یکی از اعضای شورای محل میباشد.
در صورت امکان شکایت، لطفا مستند این حکم را هم ارئه بفرمایید. با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه بتوانید سوء نیت وی را در خصوص موضوعی که مطرح کردید ثابت کنید عنوان اتهامی ایشان افترا میباشد.

با اثبات سونیت ایشان امکان طرح شکایت افترا وجود دارپ

با درود..
موضـوع تحت عنـوان افتـرا قابل طرح شکایت و تعقیب در دادسـرای محل می یاشـد..

درود بر شما.بله چنانچه بتونید سونیت ایشان را ثابت کنید تحت عنوان افترا میتونید طرح دعوی کنید

بادرودوسلام تحت عنوان افترا تعقیب و شکایت نمایید.

با سلام، تحت عنوان افترا قابل شکایت میباشد

با سلام، شما باید برای شکایت افترا سوء نیت ایشان را ثابت کنید