دلیل دو برابر شدن دیه چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۰ #46655377

با سلام و خسته نباشید.
تصادف جرحی داشتم و پزشکی قانونی رای به ۲ درصد دیه داد ولی در جلسه دادگاه قاضی رای به ۴ و ۳ هزارم درصد داد.
مبلغ دقیق دیه چقدر هست ؟
امکانش هست که در اجرای احکام درصد دیه دوباره تغییر بکنه؟
امکانش هست که شرکت بیمه به این افزایش دیه اعتراض بکنه؟
مبلغ ۴۰۰ هزار تومن هم برای نداشتن گواهی نامه جریمه شدم ولی از قبل در دادسرا مبلغ ۵۰۰ هزار تومن وثیقه گذاشتم ایا این جریمه از وثیقه کسر می شه و بقیه مبلغ عودت داده می شه؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، مبلغ دیه حدودا ۱۱ میلیون تومام هستش، اجرای احکام صلاحیت افزایش دیه را ندارد
در صورت قطعی نشدن حکم ممکن است شرکت بیمه اعتراض کند

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
درنامه پزشکی قانونی ۲درصد مربوط به جراحاتی ست که ارش دارد که باید فقط توسط پزشکی قانونی مشخص شود . جراحاتی که دیه مقدردارند توسط دادگاه مشخص میشود . اجرای احکام دیه را بر مبنای رای دادگاه میدهد .
درمورد جریمه هم اگر شما بخواهید میتوانند از وثیقه کسرو الباقی را به شما مسترد کنند

سلام افزایش دیه ممکنه در راستای اصلاح تصمیم قاضی بدوی باشه-در اجرتی تحکام درصد دیه بیشتر نمیشه چون این مرجع صلاحیت افزایش ان را ندارد