اگر نروم جلسه تعویق می‌افته؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۳۶ #46629615

سلام ببخشید سوالی داشتم ۳ روز دیگه جلسه رسیدگی دادگاه دارم میخواستم بدونم اگه علائم کرونا یا خود کرونا داشته باشیم به هر حال نباید برم چجوری باید اطلاع بدم یا اگر نروم جلسه تعویق می‌افته؟ شاکی هستم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، باید سریعا لایحه ای در مورد بیماری کرونا و تایید پزشک به دادگاه ارسال و درخواست تجدید جلسه بنمایید.

لایحه به همراه مدارک موید کرونا از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید. نتایج عدم حضور بدون عذر موجه، بسته به اینکه خواهان و یا خوانده هستید و اینکه ایا نیاز به اخذ توضیحات از جانب شماست، متفاوت خواهد بود.

لایحه می بایست ارسال کنید ان هم مستلزم حضور در دفتر خدمات الکترونیک قضایی است….

بااحترام
باید مدارک ضمیمه لایحه ارسال نمایید

بادرودوسلام ازطریق ارسال لایحه الکترونیک اقدام نمایید.

کافی است لایحه ای در رابطه با ابتلا به کرونا به انضمام گواهی پزشک که موید ابتلا به کروناست به شعبه رسیدگی کننده تقدیم کنید تا جلسه تجدید بشه

درود برشما
دوست عزیز:علایم کرونا دلیل موجهی برای عدم حضور نیست و در صورت عدم حضور و عدم امکان اخذ توضیحات از شما ممکن است پرونده مختومه شود.