طرف شکایت من تا تعیین تکلیف با قید وثیقه آزاد است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۷ #46590908

از کسی چک دارم و چک برگشت خورده است. شکایت حقوقی بر علیه او کردم و ضبط اموال گرفتم. طرف بر علیه من شکایت کیفری سرقت سفید امضا نموده است. بازپرس شکایت کیفری او ،دستور جلسه قرار کارشناسی داده است. ۱ ماه از زمان برگشت زدن چک میگذرد و چون مبلغ چک بالاست و احتمال تلف کردن وقت و احیانا فرار فرد وجود دارد، سوال بنده اینست:
با توجه به اینکه طرف تمامی حساب هایش خالی است و هیچ مالی هم به نام خودش ندارد و از طرفی حکم دادگاه در شکایت من ضبط اموال بوده، طرف شکایت من تا تعیین تکلیف با قید وثیقه آزاد است؟
یعنی الان که این شخص به من بدهکاره و چکش هم برگشت خورده تا زمان تعیین تکلیف ادعایش کلا آزاد است یا با قید وثیقه آزاد است؟آیا قاضی شکایت من میتواند بدون در نظر گرفتن شکایت وی حکم صادر کند؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال خوب طرح نشده . طرف برعلیه شما شکایت کیفری کرده لذا قرار وثیقه برای شما صادر میشود نه طرف .
ازطرفی شما اقدام حقوقی کردید

با سلام -اگر شما توانستید مالی از ایشون معرفی کنید که آن مال را برمیدارید در غیر اینصورت با توجه به نداشتن مال وخالی بودن حساب میتوانید درخواست صدور جلب نمایید . وایشان را جلب کنید ودر مقابل ایشون میتوانداید با معرفی وثیقه از زندان بیرون بیاید وپیگیر پرونده کیفری باشد .بله قاضی پرونده شما چون حقوقی هست وپرونده شکایت ایشون چون کیفری میباشد قاضی شما میتواند با توجه به پرونده حقوقی که شما شاکی محسوب میشوید حکم صادر نماید.

سلام اگر ثابت شود اموالی ندارد و استعلامها نیز انجام شده است میتوان حکم جلب وی را گرفت و اگر وثیقه یا مالی معرفی کند آزاد خواهد شد