رابطه نامشروع مجازی خارج از دانشگاه منجر به ایجاد مشکلاتی در دانشگاه میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۲ #46590634

سلام خسته نباشید . ببخشید اگه پسری که ۲۰ ، ۲۱ سالشه و دانشجو هم هست خارج از دانشگاه مرتکب رابطه ی نامشروع مجازی (تلگرامی پیامکی ) با خانم متاهل بشه و به اون پیشنهاد زشت حضوری بده. در صورت اثبات و اجرای حکم برای دانشگاهش مشکلی ایجاد میشه ؟ مثلا اخراج از دانشگاه یا ... . دانشگاه دولتی درس میخونه . اون آقا پسر الان خیلی پشیمونه و توبه کرده

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیلی ارتباطی به درس در دانشگاه ندارد

با سلام
موارد رخ داده در بیرون از دانشگاه ، برای تحصیل شما خللی بوجود نخواهد آورد

سلام
دانشگاه ضوابط خاص خود رادارد و مسائل غیر مرتبط باموضوعات اموزشی وتحصیل به دانشگاه ارتباطی ندارد

با سلام،خیر ارتباط خارج از دانشگاه چه مجازی و چه حضوری ربطی به محیط داخل داشگاه ندارد.

باسلام
ارتباط خارج از دانشگاه باشه نمی تواند برای اخراج ومنع تحصیل مشکلی ایجاد کند اما اگر رابطه نامشروع اثبات گردد برای استخدام به مشکل میخورید.

سلام
در صورتی که عمل شما تحت عنوان رابطه نامشروع اثبات و محکوم شوید در تحصیل شما در دانشگاه خللی ایجاد نخواهد شد ولی در آینده در کار و ایتخدام دولتی شما مسلما تاثیر گذار خواهد بود .

باسلام
چون خارح از محیط دانشکاه بوده هیچ مشکلی نخواهد داشت برای تحصیل