این شکایت برای فرد سابقه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۶۴ #46589269

آیا میشود با استناد به اسکرین شات از پیام های شخصی در تلگرام که اکانت خود را پاک کرده شکایت کرد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات سابقه بله میشود

با درود اگر فرد را بشناسید یا شماره باشد بله وگرنه خیر

امکان شکایت وجود داشته و درصورت اثبات سابقه میشود اما سوسابقه خیر

سلام و درود
در صورت اثبات جرم سوء سابقه محسوب میشود ولی الزاما سوء سابقه موثر نخواهد بود.

سلام
اسکرین شات ادله اثبات نیست ولی میتوان به شما کمک کند

و هچنین بعد محکوم شدن ان فرد مشخص میشود سابقه ان محسوب میشود یا خیر

بله امکان شکایت وجود دارد

سلام
امکان شکایت وجود دارد ولی اینکه سابقه محسوب شود یا خیر بستگی به این دارد که دادگاه حکم محکومیت وی صادر کند یا خیر و میزان محکومیت شان چقدر باشد