چگونه ثابت کنم که چکها وعده دار نبوده اند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #46578995

از من شکایت چک بلا محل شده و ۲سال حبس تعزیری و ۲سال دوری از دسته چک غیابی گرفتن و بعد از جلب من با واخواهی آزاد شدم و روند پرونده پیگیری کردم با توجه به اینکه گفته اند جک من وعده دار بوده من رامحکوم کرده اند و شاکی بسیار آدم قوی در دادگستری هست و به توصیه وکیلشان که قاضی دوست صمیمی شاکی هست من اقدامی به توضیح اینکه چکم وعده دار نبوده نکرده ام چرا بخاطر اینکه وکیلش گفته میخواهد بتو رضایت دهد در دادگاه تجدید نظر هم بدلیل عدم دفاع از خودم محکوم شدم و الان تنها راه موجود ماده ۴۷۴ میباشد برای دفاع از خودم با توجه به اینکه در سه فقره چک دیگر که جمعش همین یک فقره چک میشود شاکی در شکایت حقوقی پیگیر دریافت و وصول چکها می باشد و یک نفر شاهد به عینه حضور داشته که من این چهار فقره چک را صادر نموده و وعده دار نبوده اند.

بنده را راهنمایی کنید با توجه به قوی بودن شاکی و دلایلی که دارم که چک وعده دار نبوده چه بکنم تا اثبات کنم که در پرونده دیگر این مبلغ با این شماره چکها که جمعش این یک فقره چک میشود در حال وصول هست و چه کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید در اعاده دادرسی خود دلایل و مدارک خود را متقن و مستدل بنویسید به گونه ای که قاضی را قانع کند شما بی گناهید بهتر است از وکیل کمک بگیرید در نگارش لایحه
موفق باشید

سلام رای دادگاه تجدید نظر قطعی است . مگر این که یکی از موارد اعاده دادرسی برای شما ایجاد شود .