آیا به دلیل حمل مشروب که محکوم به حبس تعزیری شده باشم سوء پیشینه ای دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۹ #46575377

سلام من یکسال پیش به خاطر وجود یک لیتر مشروب تو ماشینم دستگیر شدم یک شب بازداشت بودم و یک شب هم تا وثیقه آماده شود زندان رفتم و فرداش آزاد شدم و حکم هم ۶ماه حبس تعلیقی بود میخواستم ببینم این برای من سوء سابقه میشود و در آینده کاریم تاثیر میزارد؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ودرود
فقط درصورت مصرف شرب خمر سو پیشینه محسوب میشود ولی حمل آن خیر

با درود فراوان
خیر سابقه نشده است .

سلام شما فاقد سابقه میفری موثر هستید .

مطابق ماده 25 قانون مجازات اسلامی محکومیت تعلیقی یاد شده جزو سوابق موثر کیفری به حساب نمی آید.