ضمانت برای ازاد کردن فردی که مشروب خورده نموده ام، مخفی شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۰۰۳ #46564530

باسلام خسته نباشید من برای یه دوستم که مشروب خورده بود تو دادگاه برای ازاد شدنش وثیقه سند مغازه ام رو گذاشتم گرو به مبلغ ۶۰ میلیون تومان الان دادگاه ۷۴ ضربه شلاق براش صادر کرده و دوستم سه ماه هست که کلا نیستش نمیتونم پیداش کنم چه راه حلی میتونم داشته باشم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میبایستی متهمی که وثیقه برایش گذاشته اید تحویل داگاه دهید

شما باید متهم‌راتحویل دادگاه دهید جهت اجرای حکم شلاق والا باید ازمحل وثیقه جبران خسارت کنید

سلام
در صورتیکه نتوانید ایشان را معرفی نمایید شلاق ایشان به جزای نقدی تبدیل و از شما مطالبه خواهد شد. پس از آن میتوانید وثیقه ی خود را آزاد نمایید.

شلاق ایشان به جزای نقدی تبدیل میشود و میتوانید با پرداخت این مبلغ وثیقه را آزاد کنید .

با وثیقه ای که شما گذاشته اید دادگاه شما را محکوم به جبران خسارت می کند.

وثیقه تودیع شده مربوط به همین موارد است که وقتی مجرم پیدا نشد هزینه های احتمالی از این راه جبران کردد .

سلام
جای نگرانی نیست در نهایت شلاق به جزای نقدی تبدیل می شود که مبلغ زیادی نیست و وثیقه شما آزاد می شود.