آیا راهی داره بشه با فیش حقوقی آزادش کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #46550740

فردی بدلیل خسارت به مال غیر و تهدید و توهین، همراه داشتن سلاح سرد ( ولی نشان نداده و استفاده نکرده)، قاضی براش ۹۰ روز حبس بریده و گفته باید سند ملک بیاریم برای وصیغه، آیا راهی داره بشه با فیش حقوقی آزادش کرد؟! و بعد از ۹۰ روز اگر از شاکی رضایت نگرفت تکلیف فیش حقوقی و صاحب فیش چی میشه ! باتشکر از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در این موردقرار اخذ وثیقه یا کفالت با قاضی رسیدگی کننده می باشد.

سلام
اینکه بازپرس قبول کند وثیقه شما کم شود و تبدیل به کفالت شود بستگی به نظر ایشان دارد و اصولا قبول نمیکنند .

باسلام
این امر بستگی به نظر خود دادگاه دارد که بجای وثیقه ملکی فیش حقوقی یا ضمانت دیگری موافقت کند یا نه

در این خصوص با توجه به اهمیت جرم و شرایط پرونده ریاست مرجع رسیدگی کننده تصمیم گیری می‌کند که قرار را تبدیل کند یا خیر
اصولا صدور قرار وثیقه و ....برای مراحل رسیدگی است .که متهم متواری نشود و بعد از رای قطعی خود را برای اجرای حکم معرفی کند
پس از صدور رای قطعی اگر متهم خود را به واحد مربوطه معرفی کند .مشکلی برای ارائه دهنده فیش حقوقی و سند پیش نخواهد آمد