با تمکین نکردن زوجه و ادعای نداشتن امنیت جانی به بهانه اعتیاد داشتن زوج چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۴ #46534030

با سلام
همسر بنده مدتی هست که تمکین نمیکنه و در جلسه الزام به تمکین به درخواست بنده و اینکه تمامی شرایط زندگی برای تمکین ایشان وجود دارد،در جلسه اول الزام به تمکین ادعا کردند که علت تمکین نکردنش نداشتن امنیت جانی بخاطر اعتیاد زوج است و اینکه میخواسته منو خفه کنه و من میترسم و .... که کاملا ادعای کذب است،قاضی هم گفت اگه بره پزشکی قانونی آزمایش بره در صورت منفی بودن حاضری تمکین کنی اونم با تاخیر گفت باشه زیره حرفاشو امضا کرد و از منم پرسید که میری آزمایش بدی منم گفتم بله از روز اولم حاضر بودم برم و زیرشو امضا کردم حالا سوال من اینه مگه من خواهان نیستم و مدارکم جهت عدم تمکین کامله و همسر بنده فقط همین بهانرو داره مگه اون نباید ادعای خودشو ثابت کنه پس چرا من باید تو دعوایی که خواهانش منم و مدارکم جهت اثبات تمکین نکردن ایشان کامله باید ادعای خواندرو اثبات کنم مگه وظیفه اون نیست که ثابت کنه؟
و اینکه همسر بنده خیلی اتفاقی گذاشته رفته و دادخواست طلاق نمیده و فقط مهریه گذاشته اجرا و استرداد جهیزیه داده که منو تحت فشار برای طلاق بذاره منم گفتم مگه نمیگی من معتادم پس برو دادخواست بده ولی نمیره.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
انجام آزمایش در واقع تصمیم مقام قضایی است و باید اجرایی شود و ارتباطی به خواهان یا خوانده ندارد زیرا قاضی می تواند هر تحقیقی را لازم بداند به عمل آورد

سلام وقت بخیر
مناسب تر است جهت دفاع از خود در پزشکی قانونی حضور یابید.

به پزشکی قانونی مراجعه نمایید، عدم حضور شما می توانید قرینه ای بر اعتیاد تلقی گردد

در جهت اثبات حقانیت خود و با توجه به دستور ریس دادکاه به پزشکی قانونی مراجعه کنید

باسلام .همسرتان دفاعی برای ترک منزل داشته این دفاع به ازمایش شما مرتبطست اگر ثابت نشود وتمکین نکند محکوم است

به پزشکی قانونی جهت اجرای دستور مراجعه نمایید

ربطی به خواهان بودن شما ندارد، جهت اثبات شرایط تمکین زوجه قاضی هر دستوری بدهد شما باید اجرا کنید.