آیا با گذشت ۲۲ سال سوء پیشینه پاک شده است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۸ #46528340

سلام خسته نباشید
در سال ۷۶ من را با یک دختر در خانه گرفتند ویک شب در بازداشگاه زندان بودم، از من اثر انگشت وعکس گرفتن وروز بعد رفتیم دادگاه وحد شرعی شدم (۱۰۰ضربه شلاق خوردم) سال۸۳ زمان رفتن سر کار با پارتی سوء پیشینه گرفتم الان دوباره گفتن جهت کارهای اداری دوباره باید سوء پیش نه بگیرم ،می خواستم بپرسم هنوز سوءپیشنه دارم یا بعد ۲۲ سال پاک شده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاحیه :
سلام موضوع در سجل کیفری شما ثبت است اما سابقه موثر محسوب نمی شود .

سلام موضوع در سجل کیفری شما ثبت است اما سابقه مثر محسوب نمی شود .

با سلام
سوپیشینه از سابقه شما پاک نمیشود ولی باتوجه به گذشت مدت ۲۲سال از موضوع به استناد تبصره۲ماده۲۶قانون مجازات اعاده حیثیت میگردد

با سلام اگر خود شما بخواهید سوپیشینه بگیرید در گواهی زده می شود سوپیشینه ندارید ولی اگر ارگان دولتی هم سوپیشنه موثر هم غیر موثر را بخواهد درج خواهد شد

با احترام موضوع شما مشمول سوء پیشینه موثر کیفری نیست. و عطف به گواهی سابق گواهی عدم سوء پیشینه صادر خواهد شد.

ازپیشینه کیفری پاک نمیشود