فروش خودرو طبق چه روالی انجام بشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۶۰ #46527436

سلام
می خواهم پژو پارس صفر کیلومتر را بدن صدور قولنامه و با وکالتی به یک دلال بفروشم .آیا درست است و اصولی باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید قولنامه تنظیم نمایید ،چون ممکن است در اینده به مشکل بربخورید

سلام وقت بخیر
بدون تنظیم قرارداد ، اقدامی در این خصوص ننمایید.

با سلام این کار بسیار اشتباه است حتما باید قرارداد بنویسیدتا بتوانید از مشکلات آینده جلوگیری کنید

باسلام
وقت بخیر،پیشنهاد می گردد بدوا قراردادی مبنی بر وقوع عقدبیع تنظیم نمایید سپس درخصوص اعطای وکالت به نحو رسمی اقدام نمایید.صرف اعطای وکالت نامه بدون تنظیم قرارداد اقدامی دردسرساز است وبافوت یکی از طرفین وکالت نامه منفسخ می شود .

سلام بهتر است قولنامه و یا دست نوشته ای در خصوص انجام معامله و مسئولیت هرگونه سوء استفاده و یا مشکلات ناشی از استفاده از پلاک خودرو از زمان معامله را به شخص خریدار اعلام نمایید در وکالت اعطایی مدت کوتاهی جهت تعویض پلاک اعطا شود

سلام
چنین اقدامی اصلا پیشنهاد نمیشود و برای انجام معامله حتما قولنامه تنظیم نمایید و در صورت اعطای وکالت نامه نیز مهلت یک ماه بیشتر درج نکنید تا بعدها دچار مشکلات ناشی از معامله با دلال ها نشوید

درود
وکالت پس از فوت باطل می شود قرارداد تنظیم کنید.