آیا جرم سرقت انجام داده است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۴۵ #46522715

با سلام
خانومم امروز اومده با پدر و خواهر هاش کل وسایل منزل که جهیزیه و بقیه لوازم منزل و لوازم شخصی من بوده رو کامل جارو کرده بار ماشین کرده برده. مطمئن نیستم با حکم برده یا بدون حکم چون هیچ احضاریه به من ابلاغ نشده، آیا جرم سرقت انجام داده؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به استناد دلایل و مدارک خود دادخواست استرداد وسایل شخصی خود را مطرح نمایید

با سلام . جرم سرقت محقق نشده است زیرا سرقت یعنی بردن مال متعلق به غیر و به قول خودتون وسایل جهیزیه رو برده و جهیزیه طبق قانون متعلق به زوجه است .

سلام.جرم سرقت حادث نگردیده است...

موضوع مشمول سرقت نیست چنانچه مدارک مالکیت بر وسایل دارید دادخواست استرداد مطرح نمایید

با سلام ،جرم سرقت صورت نپذیرفته است

سرقت محقق نشده است...

سلام وقت بخیر
جرم سرقت حادث نگردیده است