آیا اعتراض به تعدیل اقساط مهریه از طرف زوجه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶۴ پاسخ ۴۷,۴۲۴ #46519

با سلام.بنده برای مهریه اعسار دادم و ۱۰ عدد سکه بابت پیش قسط پرداخت کردم،ولی بعد چند ماه طرف مقابل چندتا مال ازم معرفی کرد که قبل از مطالبه مهریه فروخته بودم.در دادسرا نتونست اتهام فرار از دین بزنه بهم ولی توی دادگاه خانواده با عنوان تعدیل اقساط مهریه مطرح کرد و قاضی حکم داده که بنده باید ۸ تا سکه دیگه به این خانم پرداخت کنم.توی دادگاه تجدید نظر امیدی هست که از تعداد سکه ها کم کنن؟اگه دوباره حکم تمدید شد میتونم اعسار بدم؟
با تشکر...

مشاوره حقوقی مهریه
۶۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نتیجه قابل پیش بینی نیست لیکن این امکان وجود دارد

با سلام، حق اعتراض برای شما مفروض است

با سلامبله شما میتوانید به دادخواست تعدیل ایشان اعتراض نموده تا میزان ۸ سکه بابت پرداخت مجدد کاهش یابد و یا از بین برود ولی در نهایت به نظر قاضی بستگی خواهد داشت.

با سلام
در مرحله تجدید نظر می توانید با اسناد و مدارک معتبر و لایحه قانونی اعسار خود را اثبات نمایید.

هر چند به دفعات امکان طرح دعوی تعدیل تقسیط وجود دارد لکن از صدور رای تجدید نظر میبایستی مدت زمان چند ماهه برای طرح دعوی جدید تعدیل تقسیط طی شود

با سلام
تقاضای اعسار مجدد ممکن است

سلام

میتوانید به دادخواست تعدیل ایشان اعتراض کنید تا میزان سکه برای پرداخت مجدد کاهش یابد

ولی به نظر قاضی بستگی دارد
ودرخواست اعسار مجدد شما مانعی ندارد