بخاطر یه گوشی واقعا میبرن دادسرا؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۹۴ #46510562

سلام وقت بخیر من ۱ ساله که عقد کردم همسرم سربازه نیروی انتظامیه اوایل بهمن بهم گفت ازم گوشی گرفتن صورت جلسه کردن فرستادن پلیس پیشگیری گفتن میفرستیم دادسرا تا تکلیفت معلوم بشه این دومین باره که ازش گوشی هوشمند گرفتن امروز زنگ زد گفت دارن منو میبرن دادسرا سوالم اینه که بخاطر یه گوشی واقعا میبرن دادسرا نظام؟ اونوقت چه حکمی صادر میشه؟ اگر بجای گوشی مواد مخدر گرفته باشن ازش چه حکمی داره چون حس میکنم دروغ گفته جرمش سنگین تر بوده که اومدن بردنش داوسرا تقریبا بعد ۱ ماه خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی نگرانم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مورد خاصی نیست

وقت بخیر جای نگرانی نیست

با احترام خیر نگران نباشید

بادرودوسلام جای نگرانی نمی باشد‌.

سلام و وقت بخیر
به دلیل حساس بودن موقعیت نظامی،داشتن گوشی هوشمند تخلف هست و معمولا تنبیه به صورت اضافه خدمت صورت میگیره مگر اینکه بحث مسائل امنیتی در بین باشه که بله دادسرا نظامی ورود میکنه و تحقیقات صورت میگیره.در خصوص مواد مخدر هم به همین صورت هست و در دادسرا رسیدگی میشه و میزان مجازات بسته به مقدار و جنس مواد متفاوت هست.
موفق باشید

سلام همراه داشتن گوشی از جمله جرائمی نیست که ب دادسرای نظام ارجاع شود

سلام بله برای ورود گوشی هوشمند هم چنین امکانی وجود دارد و اگر مواد مخدر باشد براساس مقدار و زن مجازات خواهند شد