من شانزده سالم است می توانم درخواست مطالبه نفقه بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۵ #46485671

سلام وقت بخیر بنده متولد ۱۳۸۲/۰۴/۱۹ هستم. پدر مادر من سال ۹۰ از هم جدا شدن من از اون سال تا بهمن ۹۷ با پدرم زندگی کردم چون مادرم موقعیت خوبی نداشت چند سال بعدش مادرم ازدواج کرد پدرم هم سال ۹۵ ازدواج کرد اولش خوب خوب بود ولی بعدش همش دعوا داشتیم من از چند ماه قبلش دیسک کمر گرفتم و مجبور شدم ۹ جلسه فیزیوتراپی برم در بهمن ماه دیگه نتونستم اونجا زندگی کنم چون هرروز دعوا داشتیم تصمیم گرفتم بیام پیش مادرم اینجا که اومدم فقط هزینه درمان که حدودا ۱۵۰۰۰۰۰ شد را پدرم داد حتی هزینه رفت امد هم بهم نداد اینم بگم که من شاهین شهر بودم دکتر هم اصفهان رفت امد سخت بود کمر درد یکم خوب شد بعدش باید مدرسه میرفتم هیچ هزینه ای برای رفت امد مدرسه که اصفهان بود نداد عید هم هیچ هزینه ای نداد برای خرید. گذشت تا اردیبهشت ماه بلاخره ۲۰۰ تومن ریخت والانم که تیر ماه والان ۶ ماه پیش مادرم هستم حدود ۵۰۰ یا ۶۰۰ تومن به من داده مادرم هم خیلی وعض خوبی نداره ولی پدرم ریسس حسابداری بیمارستان و فکر کنم حدود ۴ میلیون حقوقش باشه خونه ماشین هم داره ولی به نام خودش نیست.وقتی هم بهش گفتم حظانت بده گفت نمیدم.من الان باید چیکار کنم میتونم از دادگاه درخواست نفقه بدم ؟ اگه بدم حدوا ماهی چقدر باید بدهد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع حضانت نسبت به شما به این دلیل که به سن بلوغ رسیده اید منتفی است . مادرتان می تواند به عنوان قیم شما ، نفقه حال و آینده شما را از پدرتان مطالبه کند . و میزانش بستگی به حکم دادگاه دارد که معمولا بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزارتومان در ماه است

سلام موضوع حضانت نسبت به شما منتفی است . مادرتان می تواند به عنوان قیم شما ، نفقه حال و آینده شما را از پردتان مطالبه کند .

با سلام، بله میتوانید مطالبه نفقه کنید.

با سلام مادر شما بایستی این دادخواست را به دادگاه خانواده بدهد.

سلام- بله می توانید.