حتی اگر شخصی در دادسرا منع تعقیب خورده باشد ودر کلانتری تعهدی داده باشد جزو سابقه غیر موثر هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۶۸ #46483349

با عرض سلام وخسته نباشید ببخشید سابقه غیر موثر در واقع همان حکم هست با شدت ضعیف تر ؟ متظورم این هست که حتما باید حکمی با شدت ضعیف مثلا جزای نقدی کم صادر شود تا شخص سابقه غیر موثر داشته باشد ؟ یا اینکه حتی اگر شخصی در دادسرا منع تعقیب خورده باشد ودر کلانتری تعهدی داده باشد جزو سابقه غیر موثر هست؟ در واقع ممکن هست اصلا برای کسی حکمی صادر نشده باشد اما صرف داشتن پرونده دارای سابقه غیر موثر باشد؟در واقع ایا در گواهی های صادره از سوی مراجع قضایی اگر برای شخصی حکمی صادر شود دارای سابقه حالا چه موثر یا غیر موثر و اگر حکمی صادر نشده باشد فاقد سابقه هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موارد ذکر شده سابقه محسوب نمی شود .

سلام وقت بخیر .صرف داشتن پرونده دردادسرا یا دادن تعهد درکلانتری سابقه محسوب نمیشود

سابقه ای منظور نمی شود.

با سلام و احترام
سابقه کیفری محسوب نمیشود

بادرودوسلام سوسابقه تلقی نمی شود.

باسلام
فقط به علت داشتن پرونده در دادسرا و همچنین قرار منع تعقیب سوء سابقه محسوب نمی شود.

خیر صرف داشتن پرونده در دادسرا و همچنین قرار منع تعقیب سوء سابقه نمیگردد