میشه از ماشینها در موقعیت مزاحمت عکس بگیرم و شکایت کلی بکنم و حکم بگیرم با یه مانعی اون قسمت رو مسدود کنم تا کسی نتونه پارک کنه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۹۳ #46478873

با سلام و احترام . در پارکینگ ساختمان ما محل مشاعی هستش که وقتی کسی پارک میکنه ، رفت و آمد بقیه مخصوصا من بشدت سخت یا غیر ممکن میشه و اصلا نمیتونم ماشینمو خارج کنم ، البته هردفعه یک شخص خاصی نمیذاره و متفاوته و واقعا ازار دهنده شده . برای رفع این مزاحمت چکار باید بکنم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شکایت امکان پذیر می باشد.

بااحترام
میتوانید ممانعت از حق شکایت نمایید

باسلام و درود
ابتدا از طریق مدیر ساختماع پیگیر موضوع باشید و در صورت عدم توفیق از طریق طرح دعوی کیفری بر علیه اشخاص مجهول الهویه اقدام نمایید تا با تحقیقات محلی توسط ضابطین قضایی متصرفین و مزاحمین مشخص گردند

درود:اول شماره پلاک خودروی مربوطه رابه مدیر ساختمان دهید وایشان را درجریان بگذارید که تذکر داده شود، در صورت تکرار همان حین به پلیس ۱۱۰تماس بگیرید در محل جاضر وصورت جلسه شود،برای مرتبه سوم به همراه مستندات قبلی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به شکایت کیفری نمایید.

باسلام
در صورت عدم حصول نتیجه از طریق مدیریت ساختمان اقدام به ارسال اظهارنامه و در نهایت شکایت مزاحمت مطرح نمایید

از طریق مدیریت ساختمان پیگیری کنید

سلام از طریق مدیر ساختمان اطلاع رسانی کنید و یا با تصمیم ساکنین میله ایی جوش دهید تا پارک نکنند و یا از دادگاه بخواهید