ایا میتونه سفته ایی که بابت ضمانت اقساط بوده رو اجرا بزاره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۶۹۱ #46464628

سلام من یک ماشین از کسی قسطی خریدم و چهل ملیون سفته به اون اقا دادم و تا الان هم قسط هامو به موقع دادم الان اون اقا میگه من اعلام سرقت رو ماشین میزنم و سفته هایت رو هم اجرا میزارم من چیکار میتونم انجام بدم قولنامه هم دست اون اقاست من فقط رسید اقساط رو که دادم بهشون دارم

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را با مصالحه حل و فصل کنید

سلام، شما بایستی متکی بر اسناد و مدارک قوی امانی بودن سفته ها رو ثابت بکنی و اینکه دارنده طلبی از بابت این سند ندارد سپس دادخواست استرداد رو مطرح کنید شهادت شهود، سوگند می‌تواند رهگشا باشد موفق باشید

متاسفانه‌سفته‌ها‌را‌میتواند‌به‌اجرا.گذارد‌ولی‌شما‌ایراد‌کنید‌اقساط‌در‌موقع‌پرداخت‌شده‌و‌تخلف‌از‌شرط‌محقق‌نشده‌و‌سرقت‌هم‌رد‌میشه

موضوع را با مصالحه حل و فصل کنید
وقتی قولنامه ندارید چطور میخواهید ثابت کنید که سفته ها برای ضمانت قرارداد است و بدهکار نیستید؟
بدون قولنامه چگونه میتوانید مالکیت خود را اثبات کنید و ادعای سرقت را منتفی نمایید؟
رسید پرداخت به شما کمی نخواهد کرد و دلیلی برای مالکیت شما در دادگاه نخواهد بود

سلام
به استناد شهادت شهود و رسیئهای موجود معامله و خرید خودرو را ثابت نمایید و متعاقبا می توانید علیه ایشان طرح دعوای الزام به تنظیم سند را مطرح نمایید و ضمنا بهتر است اظهارنامه ای مبنی بر تقاضای تنظیم سند برای ایشان ارسال دارید

با سلام و وقت بخیر

بله در دست داشتن سند سفته دلیل بر مدیون بودن شماست اینجا سوالی پیس شم اید که چرا با وجود پرداخت اقساط نسبت به استرداد سفته های امانی اقدام ننموده اید؟

شما می توانید جهت جلوگیری از سوء استفاده شخص فروشنده اقدام به ارسال اظهار نامه مبنی بر اعلام رسمی و قانونی جهت استرداد سند با ذکر این موضوع که اقساط خود را به موقع پرداخت نموده ایدو طلبکار به ایشان نمی باشید به ایشان مهلت بدهید که مثال طی مدت یک هفته نسبت به برگرداندن سند سفته هایتان به شما اقدام نماید والا با ثبت دادخواست حقوقی با موضوع الزام به استرداد سند سفته بر علیه نامبرده اقدام نمایید وحتما"ذکر کنید که تمامی حق و حقوق و خسارات دادرسی و حق الوکاله وکیل نیز بر عهده خود شخص خواهد بود .
موفق و موید باشید