میتونه شوهرم واسه رابطه من شکایت کنه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۷۶ #46460805

سلام خسته نباشید دوست من به مدت ۴ سالی هست که شوهرشون رفته با یه خانم دیگه و اطلا پیش دوست من نیست الان دوست من میخواد وارد رابطه بشه میگه اگه وارد بشم میتونه شوهرم واسه رابطه من شکایت کنه؟ و اگه رابطه داشته باشن میتونه از طریق پزشک قانونی شوهرشون ثابت کنه؟ و مهریه و حق و حقوق دوست منو پروندشون ببنده؟و چقدر بعد یه رابطه قابل تشخیص میباشه ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله تحت عنوان رابطه نامشروع میتوان شکایت کرد

بله میتواند تحت عنوان رابطه نامشروع برعلیه ایشان شکواییه مطرح نماید.

باسلام
تازمانی که صیغه طلاق جاری نشده ،زوج میتواند بابت این رابطه شکایت کند ولی درهرصورت مهریه باید به زوجه پرداخت گردد

با سلام
تا زمانی که رابطه زوجیت باقی ست امکان طرح شکایت از سوی زوج وجود دارد.
بهترین راه حل طلاق توافقی می باشد.

بله امکان شکایت و اثبات رابطه نامشروع وجود دارد،
بهترین راه طلاق توافقی است.
راه اصلی را بروید، شرعی و قانونی تا آرامشتان حفظ شود.

بله امکان شکایت وجود دارد
بهترین گزینه طلاق توافقی است

با سلام
دوست شما فعلا در نکاح همسرش میباشد و در صورت داشتن رابطه نامشروع یا زنا یا هر مورد دیگری محکوم خواهد شد
تا دو ماه آثار رابطه قابل تشخیص و تا ۷۲ ساعت امکان تشخیص رابطه با فاعل کار ممکن میباشد
بهتر است بجای رابطه با نامحرم، اقدام به اخذ حقوق خود و با اثبات عسر و حرج اقدام به طلاق نماید