صاحب اول ملک می تواند حکم تخلیه بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱ #46458562

سلام در سال ۹۴ آپارتمانی خریداری کردیم به صورت نقد ی که ۱۰ تومان آن پای سند ماند بعلت مشکلات ساختمان هنوز سند به نام ما زده نشده این آپارتمان سه دست چرخیده بود که ما خریدیم خریدار اول از صاحب خانه چک خود را پاس نکرده حالا صاحب ملک هر روز ما را تهدید به حکم تخلیه می‌کند در صورتی که ما تمام پول پرداخت کرده ایم و از سومین نفر خریداری کرده ایم آیا صاحب خانه می‌تواند حکم تخلیه بگیرد؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر اگر خریدید مالک هستید و ایشان فقط برای مطالبه وجه می تواند اقدام کنند.