قرار دادی بسته و امضا نشده ایا بازم ایشون این اختیار رو دارند من رو نگه دارند؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۱۹ #46455792

وقت بخیر
من میخوام از کاری که درحال حاضر دارم خارج شم
بین من و کارفرما قرار دادی بسته و امضا نشده
ایا بازم ایشون این اختیار رو دارند من رو نگه دارند ؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر الزامی در خصوص این موضوع وجود ندارد و کاملا با توافق طرفین صورت پذیر است

وقت بخیر توجه داشته باشید نمیتوانند به اجبار شمارا نگه دارند.

باسلام و درود می توانید خارج شوید الزامی به ماندن شما وجود ندارد.

با سلام
اگر شما تعهد بر انجام کار برای کارفرما در مدت زمان معین یا انجام کار معین ندارید و لو شفاها ، می توانید کار را بدون توافق ایشان ترک کنید

باسلام. ایشان نمیتوانند به اجبار شمارا نگه دارند.

سلام دوست عزیز، اینکه میفرمایید قراردادی بسته نشده، امریست محال؟! چرا که شما برای اشتغال در حرفه فعلی خود، حداقل نیاز به یک توافق بین کارفرما و شما دیده میشود، که می تواند شفاهی و یا کتبی باشد و این همان قرارداد بوده که شما میفرمایید ندارم.
ضمن اینکه شما چندین ماه اشتغال به این کار داشتین

سلام. درصورتی که شما نخواهید ابشان نمیتوانند شما را الزام کنند....