میتونم بخاطر همین موضوع ازشون شکایت کنم که عمل زنا انجام دادن یعنی بدون ازدواج بکارتش رو از دست داده و حکمشون چی میشه؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۹۱ #46443427

سلام وقت بخیر
من قبلا یک سوال راجع به اینکه همسرم خانمی را صیغه کردن پرسیدم الان متوجه شدم این خانم تابه حال ازدواج نکرده دختری هستن که بکارتشون رو توسط شخص دیگری از دست دادن و الان حدود یکساله صیغه همسر من شدن ازونجایی که فقط دنبال انتقام هستم و طلاق نمیخوام میخوام بدونم من میتونم بخاطر همین موضوع ازشون شکایت کنم که عمل زنا انجام دادن یعنی بدون ازدواج بکارتش رو از دست داده و حکمشون چی میشه؟ آیا برای همسر من بد میشه؟
ممنون بابت راهنمایی ها

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر شما سمتی برای طرح چنین شکایتی ندارید

بادرودوسلام شما ذی نفع نمی باشید.

سلام .شما سمتی در طرح پرونده رابطه نامشروع قبل از رابطه با همسرتان ندارید .طرح چنین دعوایی نتیجه ای نخواهد داشت

سلام و ارادت
شکایت شما مسموع واقع نمی شود و ممکن است طرف مقابل اعاده حیثیت نماید .

اگر شکایت کنید، چون نمی توانید ادعای خود را اثبات کنید به حد قذف محکوم می شوید

سلام اثبات چنین ادعاهایی نیازمند ارائه ادله کافی می باشد و در صورت عدم اثبات ممکن است محکوم به قذف شوید

درود
شما می تواند به عنوان همسر مرد در قالب تنظیم یک شکایتنامه اعلام جرم کنید. دادستان ها به این شکایت رسیدگی می کنند. اما دو نکته:
اول اینکه برای اثبات ادعای خود باید دلیل داشته باشید وگرنه به خاطر تهمت زنا در صورت پیگیری، مجازات می شوید.
دیگر اینکه در صورت اثبات شوهر شما نیز حتما پایش گیر و مجرم است و از آنجا که متاهل است مجازات سختی خواهد داشت.