آیا بعد از تسویه با پیمانکار، کارگرانی که زیر نظر ایشان کار کردن میتوانن چون صرفا در محل کار کردن طلب دستمزد از مالک یا کارفرما کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۱ #46425758

سلام و عرض ادب
بنده تقریبا دو ماه پیش مغازه خودم رو برای تغییر دکوراسیون به پیمانکار سپردم، از سایت دیوار با ایشون آشنا شدم و به صورت شفاهی توافق کردیم که با مبلغ ۳۰ میلیون کار انجام بشه، اشتباه کردم قرارداد ننوشتم و اعتماد کردم. یک سوم مبلغ رو دادم و کار انجام شد، از ب بسم الله کار با عیب و ایراد شروع شد. گذشت و گذشت و طی دو ماه ۲۷ میلیون پرداخت کردم. تا بالاخره کار تمام شد ولی نه به صورت کامل و با ایراد، به علت طولانی شدن و خستگی، من قبول کردم و به پیمانکار گفتم بیا حساب کتاب کنیم، ایشون ۳۸ میلیون صورتحساب داد یعنی ۸ میلیون بیشتر از توافق اولیه، بعد از چانه زنی برای اینکه مسئله تمام بشه، مبلغ ۳۷ میلیون پذیرفتم و طی توافق چند فقره چک دادم، ایشون برگه تسویه حساب رو به عنوان پیمانکار در حضور هیت مدیره امضا کرد و انگشت زد. در تسویه حساب اسم ایشون به عنوان پیمانکار ذکر شده و کلیه مطالبات دریافت کرده و پرداخت حقوق کلیه کارگران به عهده ایشون ذکر شده
مسله اینجاست که فردای همون روز با چند تا از کارگران اومدن محل کار من که، کارگران که دوستان خود پیمانکار هستن، با تاریخ چک های من مشکل دارن و قبول نمیکنن، منم گفتم طرف حسابم ایشونه، سر و صدا شد و زنگ زدیم ۱۱۰، مامور اومد ولی پیمانکار متواری شد، کارگران مدعی شدن که ما تو این مغازه کار کردیم و پولمونو میخوایم، در حالی که اصلا من با کارگران طرف نبودم، شاید طی کار باهاشون در مورد کار صحبت کردم یا پیامک دادم که با هماهنگی پیمانکار بود ولی در مورد قیمت و همه چی با پیمانکار طرف حساب بودم. مامور کلانتری صورت جلسه کرد که کارگران زیر نظر پیمانکار کار کردن و با پیمانکار تسویه حساب شده و کارگران طلب خود را از صاحب مغازه میخوان و صاحب مغازه از پرداخت خود داری میکند و مراتب به مراجع قانونی اعلام میگردد.
میخوام بدونم کارگران میتونن از من شکایت کنن؟
در صورتی که اصلا من اینارو سر کار نیوردم و پرداخت هزینه های کارگران به عهده من نبوده.
آیا صرفا به دلیل اینکه چون فقط تو مغازه کار کردن میتونن ادعایی داشته باشن؟
اگر شکایت کنن رای دادگاه یا شورای حل اختلاف، چه خواهد بود؟
ممنون و تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام _چون شما کار را به پیمانکار واگذار کرده و این افراد به خواست اون آدم در محل کار حاضر شدن حالا مغازه شما نه هر جایی کارگر و تحت امر و حقوق بگیر کسی هستن که به خواست اون کار انجام دادن برگ تصویه حساب هم نشون میده شما با پیمانکار حساب کتاب کرده و بدهی نداری لذا دفاع به همین ترتیب باشه شکایت آنها علیه شما ره بجایی نخواهد برد نگران نباشید