به نام زدن ملک بدون حضور در دفترخانه چه طور است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۶ #46425633

سلام ملکی رو که در شمال داریم میخواهیم به نام بزنیم ولی نمیخواهیم تا اونجا برویم چون خریدار اونجاست ایا میشه وکالت به کسی داد به جای ما برود یا حتما باید حضوری بریم خودمون ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، میتوانید در دفاتر اسناد رسمی اقدام به اعطای وکالت کنید.

سلام وقت بخیر
بله میتوانید اقدام به ارائه ی وکالت به شخص دیگری نمایید تا از جانب شما در این خصوص اقدام نمایند. لیکن در تنظیم وکالتنامه نهایت دقت را بعمل آورید تا مشکلی در این خصوص براب شما ایجاد نگردد.

باید وکالت در فروش ملک مکور را به شخصی مورد اعتماد بدهید

عرض ادب
بله می توانید وکالت به دیگری بدهید ولی اختیار را در همان موضوع خاص اعطا کنید

درود
میتوانید به کسی وکالت دهید

با سلام
بله میتوانید به شخصی در اینخصوص وکالت دهید که از جانب شما اقدام نمایند.

باسلام
بله می توانید وکالت به دیگری بدهید ولی اختیار را در همان موضوع خاص اعطا کنید