شرایط مهریه در نامزدی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۴۸ #46422108

سلام من میخواستم ببینم اگر من درخواست طلاق بدم درحالی که نامزدم چقدر از مهریه به من میرسه نصفش یا کمتر؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باکره بدون نصف المهر تعلق می گیرد از ازاله بکارت شدید که تمام مهر باید به شما بدهد

بادرودوسلام چنان چه زوجه دوشیزه تلقی شود مهریه زمان طلاق نصف می باشد.

با درود اگر زوجه دوشیزه باشد مهریه هنگام طلاق نصف تعلق می‌گیرد

با سلام
اگر زناشویی صورت نگرفته باشد نصف مهریه تعلق خواهد گرفت

با سلام
در صورت عقد رسمی بودن و دارای سند نکاحیه باشید میتوانید در خواست مطالبه مهریه نمایید در غیر این صورت خیر
چیزی که در عرف به نامزد گفته میشود همان دوستی است و غیر شرعی است و بیشتر جنبه اشنایی طرفین با یکدیگر را دارد.درخواست طلاق باید از طرف شوهر انجام گیرد مگر در مورد طلاق با عسر و حرج یا طلاق توافقی , ان هم با دلایل و شواهد کافی و مورد قبول قانون و دادگاه رسیدگی کننده باشد

سلام نامزدید یا عقد اگر نامزد باشید مهریه ای تعلق نخواهد گرفت ولی اگر عقد بوده و نزدیک واقع نشده باشد نصف مهریه ولی اگر نزدیکی واقع شده باشد کل مهریه تعلق خواهد گرفت.

سلام و درود
شما نمیتوانید بدون علت موجه درخواست طلاق بدهید.