طرح شکایت از شرکت خصوصی عمرانی از راه دور و بدون مراجعه حضوری امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #46418427

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده چندین ماه در بخش مهندسی یک شرکت عمرانی کار کردم و بیمه تا آخر اسفند ماه ۹۸ واریز شده. الان بیکارم و هنوز از مهرماه ۹۸ طلب دارم. با این وضعیت کرونایی و فاصله و هزینه بسیار زیاد بین محل سکونت بنده (استان آ غ ) و محل کار (بندر جاسک استان هرمزگان) لذا قادر به مراجعه حضوری و طرح شکایت نیستم، خواهشمند است راهنمایی فرمایید. مدیران شرکت به هیچ وجه پاسخگو نیستند.
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در دعاوی بین کارفرما و پیمانکار یا کارگر و کارمند ، اداره کار صالح به رسیدگی میباشد و چون محل کار شما ( شرکت ) در بندر جاسک قرار گرفته لذا بایستی در اداره کار انجا اقدام به مطالبه حقوق خویش باشید و چون فعلا مقدور به مراجعه حضوری نیستید لذا میتوانید با ارسال اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه حقوق معوقه خود به شرکت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .

سلام
صلاحیت رسیدگی به موضوع درخواست شما اداره کار محل اشتغال است

"با سلام"
صلاحیت رسیدگی بر عهده اداره کار محل اشتغال میباشد
میتوانید بدوا اظهارنامه ای تنظیم و ارسال نمایید