آیا می‌توان بعنوان مستثنیات دین رفع بازداشت کرد یا راه دیگری پیشنهاد میفرمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #46380348

با سلام
با توجه به اینکه من بدهی مالیاتی دارم سند آپارتمانم که مسکن مهر هست و در سال ۸۹ واگذار شده و جدیدا سند بنامم گردیده از طرف اداره دارایی بازداشت شده از انجاییکه فقط همین خانه بنامم می‌باشد و اولین اجراییه همان سال ۸۹ برایم صادر شده چگونه می‌توان رفع بازداشت کرد لازم بتوضیح می‌باشد که خانه در تصرف برادرم می‌باشد همان موقع بصورت قولنامه به ایشان واگذار کردم وسایل ۹۵ نیز وکالت فروش به ایشان دادم آیا می‌توان بعنوان مستثنات دین رفع بازداشت کرد یا راه دیگری پیشنهاد میفرمایید؟و آیا اداره دارایی می‌تواند این آپارتمان را بفروشد

مشاوره حقوقی مالیات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارائه ادله و مستندات ثابت کنید آپارتمان جزء مستثنیات دین است

بله باید دلایل و مدارک و مستندات خود را به اداره مالیات ارایه نمایید تا مستثنیات دین بودن منزل مسکونی خود را ثابت نمایید

با سلام
بله شما میتوانید با ارایه مدارکی مبنی بر مستثنیات دین بودن ملک ، دستور رفع توقیفی ملک را تقاضا نمایید
در صورت عدم تمکن مالی میتوانید دادخواست اعسار برای پرداخت بدهی خویش ارایه نمایید