آیا می توانند از من اجاره بگیرند با حکم یا بدون حکم دادگاه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۷ #46376053

سلام. اگر بنده با ۴ خواهرم هرکدام ۱.۲ دانگ یک ملک مسکونی (در مجموع۶دانگ)را بصورت سند تک برگی داشته باشیم. سوال اول: در صورتی که ۴ نفر دیگر مایل به فروش باشند ، ایا می توانم سهم خود را نفروشم ، در اینصورت چه میشود؟ سوال دوم: بنده در حال حاضر در ملک زندگی می نمایم ، آیا می توانم ملک را تخلیه ننمایم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام هرکدام ازمالکان مشاعی دستورفروش مال مشاع را ازدادگاه تقاضا می نماید.

سلام هر مالک مشاع می تواند سهم خود را بفروشد یا فروش مال شاع را بخواهد

با سلام
درخواست تقسیم از حقوق مالکان املاک مشاع است لذا چنانچه به اختیار تقسیم صورت نگیرد از طریق دادگاه این امر ممکن خواهد شد به شرطی که ملک قابل تقسیم باشد در غیر این صورت حکم به فروش و تقسیم ثمن آن بین مالکان مشاع خواهد شد
پاسخ سوال دوم ; چنانچه شما در سهم خود ساکن نباشید اذن سایر مالکان برای تصرف و سکونت شما لازم و ضروری است و گرنه می توانند شما را خلع ید کنند.
موفق باشید

با سلام.
در صورت عدم موافقت شما به فروش خواهران شما باید از طریق دادگاه و رعایت تشریفات قانونی درخواست فروش ملک را بنمایند . با صدور دستور فروش ملک از طریق مزایده به فروش خواهد رفت و سهم شما به حساب سپرده دادگستری واریز خواهد شدو شما ملزم به خلع ید از ملک خواهید شد.

هر یک از مالکین مشاعی میتوانند دستور فروش مال مشاع را از دادگاه بخواهد.

با سلام
هریک از مالکین مشاعی میتوانند دستور فروش ملک مشاعی را بگیرند

درود
فروش با حکم دادگاه ممکن است ضمنا می توانند از شما اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنند.