آیا واقعا می تونم شکایت کنم و به پول برسم یا فقط وقت تلف کردنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۴ #46372326

سلام
من یک باب مغازه در تاریخ بهن ۹۳ خریدم و تو قرار داد تاریخ تحویل سند سال ۹۶ بوده.
جریمه دیر کرد هم تعیین شده به مبلغ روزانه ۵۰ هزار تومان
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر آنچه که در متن قرارداد توافق شده از سوی طرفین قابل تبعیت است و اگر طرفی از قرارداد ایفای تعهد ننماید طرف دیگر میتواند طبق شروط قید شده در قرارداد اقدام نماید
اگر تا کنون ایفای تعهد ننموده و مبیع را تسلیم نکرده است میتوانید طبق قرارداد علیع فروشنده اقامه دعوی و مطالبه خسارات نمایید

با سلام
اگردرمهلت مقررتحویل نداده هزینه دیرکرد رو میتوانیدطبق توافق نامه مطالبه کنید.

میتوانید اقدام قانونی انجام دهید و منتظر نتیجه باشید

سلام. اگر ایشان از تحویل خودداری کرده، به هرحال طرفتونو محکوم می کنید. اگر مال و اموال حساب بانکی داشته باشد،‌ توقیف می کنید.