جعل کارت دانشجویی مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۳۴۲ #46357122

سلام
دخترم در یک دانشگاه دولتی ست ودوستش در یک دلنشگاه غیرانتفاعی
برای اینکه دوستش هم بتواند از کتابخانه دانشگاه استفاده کند یکی براش کارت دانشجویی تقلبی درست می کند که همون بار اول در ورودی دانشگاه می گیرنشون
حالا پای دختر من گیره
خواستم بپرسم جعل حساب میشه ومجازاتش چیه؟

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مسولیتی و جرمی متوجه دختر شما به صرف آنچه در سوال آمده است نیست

سلام . موضوع اتهام متوجه دختر شما نیست . مگر این که وی در وقوع جرم معاونت کرده باشد .

با سلام
چنانچه دختر شما در جعل کارت نقش داشته باشد مثلا خودش جعل کرده باشد یا کسی را برای جعل معرفی کرده باشد یا اینکه کارت خود را داده تا از روی آن برای دوستش کارت جعل کنند .حسب مورد و به میزان نقش وی به مجازات حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد
درصورتیکه هیچ نقشی نداشته باشد مجازاتی برای وی نخواهد داشت

عکس‌برداری از کارت شناسایی، اوراق هویت شخصی و مدارک دولتی و عمومی و سایر مدارک مشابه در صورتی‌که موجب اشتباه با ‌اصل شود باید ممهور به مهر یا علامتی باشد که نشان دهد آن مدارک رونوشت یا عکس می‌باشد، در غیر این صورت عمل فوق جعل محسوب می‌شود‌ و تهیه‌کنندگان اینگونه مدارک و استفاده‌کنندگان از آنها به‌جای اصلی عالما عامدا علاوه بر جبران خسارت به حبس از شش ماه تا دو سال و یا به سه تا‌ دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد